Sunday, June 3, 2012

Just bear with me.



ASSALAMUALAIKUM.

Anneyeongsaeyo!
Hola!

Cehss, kan dah serba salah nak cakap Korea ka Spanish (cececey)
Kita cakap Melayu sudah la. ;) tak gitu?

Kalendar Akademik paling gedabak.
*semangat*


Berakhir sudah pagi tadi. Ya, berakhir sudah lectures for this semester! HOOYEAHHHH #joget. HOOOHOOYEAHHHHH! Cehs, aku cakap macam bagus sangat dah carry marks sem ni. (buat muka annoyed tapi comel) Semester ni sumpah tough gilerrr. Gilerr pun tak tough macam ni. Hihihi :p

Tapi, apa perlu kita buat? ro-ya-dho-alif. REDHO. 
Eh, redha :)


Dah cuba. Dan terus mencuba, sehingga I jatuh cinta.... Keluar lagu Tasha Manshahar pulaks #tetiba Jangan panic sebab nampak aku macam gila overrr, sebab memang sekarang aku ALONE, repeat ALONEEEE (muka pathetic) tau kat kolej. Sila faham symptoms sebegini rupa. =.=

Supposedly next week is ma study week lah, but imma kinda left alone here, bcoz ma daddy warning ma to stay here and STUDY. Cehs, Cool dak? Aiceh! HAHA 

Yeah, untunglahhh kepada kawansss yang balik rumah. (sambil lambai tangan) Cemburu tau! Walaupun bagi satu tong alasan dekat ayah, nak balik sebab sorang-sorang kat sini, sebab tak boleh study sunyi sangat (konon), sebab rindu Ijat. Nahhhhh, ayah totally ignored me. >.< Mama pulak tak ada nak support aku.  Wuuwuuu (lambai tangan dekat mama yang sedang seronok shopping di Vietnam)

So, gejala yang boleh dibuat (eh,gejala?) sepanjang study week adalah makan, tengok Rooftop Prince, main Twitter, makan, basuh baju lipat baju, tidur, makan, study, tidur. Same routine for everyyyy day. #Bosan kan? Ajak adiksss Skype ngan kiteww taknak pulak. Sombong.

Tapi buat-buat best and enjoy ja lah, sebab kali ni balik Perghlih dengan Aliaa. YEEHUUU! Sebelum ni asyik balik flight sesorang ja, tapi kali ni ada teman ;) Makcik Aliaa orang Kedah piang, aku ja Perghlih hokeyy. (makcik??) The most suitable word to describe how close we are ;p hehe (panggil baby pun boleh)

*2weeks more*


Exam finals will be in one week only. So, I just need to bear another 2 weeks to stay here. Be strong! ;p Untuk kawanssss, cepat lah balik ke Universiti anda, jangan buat orang-orang yang tak balik rumah (termasuk aku) menjadi stress dan murung. Tak elok untuk kesihatan. #Sobss 

Balik cepat, studyyyy studyyyy! 


GOOD LUCK EVERYBADEHHHH!
:)

Apa yang penting? USAHA.
Then kita redha ^___^

0 899 ohsemm people!:

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)