Thursday, July 26, 2012

Running Man


Assalamualaikum.


Cuti panjang macam ni, rutin seharian aku sama sahaja. Bangun, kemas mana patut, jenguk dapuq, sidai kain, tengok tv, layan Ijat punya perangai. Konklusi lebih kurang jadi bibik dan pengasuh sepenuh masa. PEACE (Y)

Oh kadang-kadang bila adiks pakat mengada, muka ni juga yang jadi drebar. Sakan. Yang duk sekolah Sains buat cara lupa pelbagai benda, duk asyik kena pi kirim. Pakguard pun jemu dah tengok muka. Nasib #SuperrKakak ni ada. Haish. Yang duk sekolah Derma buat perangai suruh pi amik kat sekolah. Padahal boleh balik dengan ayah. Haish haish.

So, nampak macam manfaat juga cuti ni. Lebih berbakti kepada keluarga. Hehe cuma time untuk diri sendiri tu dah kurang. Bila malam menjelma, kita atur program untuk diri sendiri....


Jeng jeng jeng......





Download RunningMan dan Moviesssss!




Akcelli, RunningMan ni satu program yang aku benci dulu kala. Benci benci benci.. Masa semester lepas ni la. Apakess la yang membe-membe pakat histeria dengan benda alah Korea ni. Tapi dah sekali terkena tengok, nahhh addicted habaq hang ;p Release stressss, boleh gelak guling-guling (ya, serius kami berguling). Sapa yang tau mesti tau kannn betapa syeronoknyeee melayan 7 orang manusia berkejaran atas muka Bumi ini. First episod yang aku tengok edisi BigBang, lepas tu teruss la melayan sampai gilooo. Terima kasih Aliaa! ;)


Aku tak pandai mendowload (sebenarnya malass tahap dewa), so asyik sedut sana sini untuk stock RunningMan. *tak malu tak malu* Tapi dah alang duk rumah, menghadap laptop dan wifi yang lajuuuuuuu, aku mula la berjinak mendownload sendiri.


Yeayyyy! So sekarang aku tengah mengumpul stock RM dan movies untuk dibawa ke Universiti nanti. Alahai hampa tau kan betapa bosannnn duk kat kolej, mengadap meja study dan katil sahaja T__T Nak keluar shopping pun boleh weekend ja, setiap hari nak buat apa? Yes, kita melayan moviesss.
Produktifnyaaa hari-hari Farah disana *muka teruja* haha


Nak download senang aje. Gunelah IDM (Internet Download Manager)
Cepat, tulus, murni.
*iklan Safi Rania* ehh?

Boleh ikut sini untuk RunningMan
Dan juga situ untuk stock movie Melayu.


Selamat mencuba ;p Rugilahhhh tak layan RunningMan oii.
Hilang satu nikmat dunia. Hahaha *tembak kepala*


5 899 ohsemm people!:

af said...

akak dah ada stok rm dari episod 1. tehee

♥ the Dutchess said...

@af yaka? Best laaa :D dk ingt nk kumpul latest ja la.malasss hehe

teyhah said...

runningman <3!!

♥ the Dutchess said...

@teyhah yeayyerssss! :D sekepala yaa kita hee

Farhan Zamri said...

akak,saya dah try download running man kat link tu tapi x boleh pon nak download episod yg saye nak....saya nak mintak ngan akak stock running man boleh x???

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)