Thursday, August 30, 2012

Cuba ya Cuba.

Assalamualaikum!


Dah bertahun tak update, terasa rindu di dalam kalbu (cecewwaahh) ;) Sepanjang duk rumah dah cuba nak update, banyak nak cerita, sampai tak tercerita sudah. Basi weh basi. 

Cuba ya cuba. Sekarang mencuba berubah menjadi lebih baik. For those who realize it, kita laga-laga pipi sikit ;) Hihi. 

Banyak lagi mencuba. Mencuba nak kurus, failed. Cuba ya cuba. Cuba nak cool, tapi tak boleh lah. Bukan jiwa gua tu. Salah salah!

Cuba nak rajinkan diri. Macam mana ni? Tak menjadi. Cuba ya cuba. Haih. Mood update apa pun dah tak ada. Masalah.

Errr cuba macam-macam. Lantaklah. Nanti kita cuba. Otak dah tak center. Kena kutip balik ilmu yang dah terjatuh tengah jalan, kikis karat tepu terpahat dekat medulla oblongata. 


Next week dah nak balik universiti, Ohmaiiiiiiiii! malas square ten ok I tell uolls. (hentak-hentak kaki)

Serabut ahh. Errr dah lambat nak ucap pun, tapi nak ucap jugak.
Tak kira..


Selamat Hari Raya.
0-0 macam adik Najwa kita tu cakap na.

&

Selamat masuk universiti balik ya kawan-kawan!
Tolong rajin lebih sikit next semester. hikhik


*tunggu jiwa mai baru bernafsu nak merapu.

1 899 ohsemm people!:

teyhah said...

selamat aqi qaya!haaha

Post a Comment

Komen la budak Comel! :)